Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 dátiles sin hueso en tiras
- 1 cebolleta en rodajas finas
- 100 g de pimiento amarillo en trozos de 2-3 cm
- 100 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 800 g de ramilletes de coliflor pequeños
- 5 - 6 ramitas de menta fresca (solo las hojas, reserve algunas para decorar)
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vinagre
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- ¼ cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de pimienta de Cayena molida (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 651 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 8.1 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de lombarda, manzana y zanahorias con pasas
5min
Estofado de berenjena picante
30 Min
Curry de garbanzos y verduras
25 Min
Cuscús especiado de verduras
30 Min
Hummus de piquillos
5min
Ensalada marroquí de berenjenas (zaalouk)
55min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 Std.
Baba ganoush de calabaza
35min
Ensalada templada de quinoa con batatas asadas y granada
30 Min
Cuscús de coliflor y verduras crudivegano
20min
Tabulé de coliflor al vapor
40 Min
Berenjenas caprese en caponata
50 Min