Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite
- 200 g de kale troceado
- 100 g de chorizo en rodajas de 5 mm
- 100 g de dados de beicon
- 800 g de lentejas cocidas en conserva (lavadas y escurridas)
- 150 g de patata en dados de 2 cm
- 700 g de caldo de carne
- 1 cucharada de pimentón
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1188 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 1725.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de repollo con restos del cocido
40 Min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 Min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Alubias con tomate y cúrcuma
30min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 Min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 Min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 Min
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45 Min
Sopa de batata, pimiento rojo y judías blancas
35 min