Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g lentilhas vermelhas secas inteiras
- 5 grãos de pimenta preta
- 900 g tomate maduro cortado pedaços
- 1 cebola cortada em pedaços
- 75 g concentrado de tomate
- 1 c. chá de vinagre de vinho branco
- 1 - 1 ½ c. chá de açúcar mascavado
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 750 g água
-
2
c. sopa de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - Salsa picada q.b. p/ servir
- 1 pitada de sal marinho p/ servir
- 1 pitada de pimenta preta p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 554 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de chuchu e funcho
40min
Sopa de cogumelos e couve roxa
1h
Sopa de couve-flor e alho assados
1h 10min
Sopa de beringela e pimento
40min
Sopa de beterraba
40min
Sopa de tomate e beringela
35min
Creme de brócolos e couves-de-bruxelas
50min
Sopa gratinada de feijão e cebola
45min
Sopa de tomate com grão, lentilhas e coentros
40min
Sopa primavera com pesto de hortelã
30min
Creme de batata-doce, coco e cardamomo
55min
Sopa de curgete com cebolinho
40min