Compatibele versies
Filetes de trucha y espárragos con mantequilla de jengibre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 manojo de espárragos verdes
- 4 filetes de trucha fresca limpia (aprox. 500 g) salpimentados
- 200 g de agua
- 1 trozo de jengibre fresco pelado (2 cm)
- 50 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 1 chorrito de zumo de limón
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1069.8 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón con puré de manzana y coles de bruselas
30 min
Trucha al vapor con crema de brócoli
40 min
Salmón con costra de almendras y pappardelle con espárragos
35 min
Papillote de salmón con tomates secos y cuscús
35 min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 min
Salmón braseado con espárragos y puré de chirivías (MEATER)
40 min
Salmón en papillote con puerros a la crema (MEATER)
1 godz.
Merluza al curry con arroz y brócoli
45 min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30 min
Salmón y arroz basmati con salsa crema de eneldo
40 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25 Min