Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 - 70 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g oliwy z oliwek
- 400 - 450 g mięsa wołowego, mielonego, podzielonego na kawałki
- 800 g krojonych pomidorów, z puszki
- 1 - 2 łyżeczki chili, mielonego
- ¾ - 1 ½ łyżeczki soli
- ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 480 - 500 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki, odsączonej z zalewy (z 2 puszek)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1428.8 kJ / 341.2 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pomidorowy gulasz wołowy z pureé ziemniaczanym z marchewką
50min
Szaszłyki wołowe z salsą pomidorową
55min
Gulasz wieprzowy w stylu greckim
35min
Kurczak garam masala
40min
Kotlety (kofty) z jagnięciny i fety w greckim stylu
30min
Wołowina na ostro z fetą cytrynową
30min
Chili con carne
1h
Kurczak garam masala z ryżem
40min
Meksykańskie chili z serem i chorizo
50min
Pikantna wieprzowina w pomidorach z chili
25min
Chili con carne
40min
Kurczak tikka masala z cytrynowym ryżem
4h 30min