Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g kolendry, świeżej
- 100 g czerwonej papryki, pokrojonej w paski (0,5 x 6 cm)
- 100 g żółtej papryki, pokrojonej w paski (0,5 x 6 cm)
- 30 g oleju kokosowego
- 100 g groszku cukrowego, w strączkach, przekrojonego na pół
- 40 - 70 g czerwonej pasty curry
- 400 g mleczka kokosowego
- 200 g wody
- 200 g makaronu jajecznego, suchego, typu chow mein, przełamanego na pół
- 2 łyżki ziaren sezamu, białego
- 10 - 20 g sosu sojowego
- 10 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2149.9 kJ / 513.5 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Makaron z sosem orzechowym w stylu tajskim
25 min
Nasi Goreng z kurczakiem
1 godz. 30 min
Curry z batatami i szpinakiem
40 min
Azjatycki ryż z warzywami
1 godz. 30 min
Wegańskie tajskie zielone curry, ryż jaśminowy; Sorbet z mango i kokosa
1 Std.
Curry rogan josh z ciecierzycą i pomidorami
30 min
Curry z warzywami
1 Std. 25 Min
Wegetariańskie chop suey
1 godz. 5 min
Soczewica garam masala z ryżem basmati
1 Std. 15 Min
Ryż po indonezyjsku (Nasi goreng)
1 godz. 20 min
Curry warzywne z ryżem
1 Std.
Pad thai
45 min