Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de flor de hibisco
- 10 g de flores de hibisco secas
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de chocolate blanco para postres en trozos
Macarons de flor de hibisco
- 15 g de flores de hibisco secas
- 80 g de azúcar
- 70 g de almendra molida
- 70 g de azúcar glas
- 2 claras de huevo (aprox. 70 g) a temperatura ambiente
- 4 gotas de vinagre
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 305 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti de chabacano y pistache
1 Std.
Galletas maamoul rellenas de dátiles, pistachos y nueces
2h
Macarons de chocolate
2 Std. 30 Min
Caracoles de semillas de amapola
2 Std. 30 Min
Frangipan de almendra
15min
Ponchkes (Suffganiot)
2h
Calissons (Mazapán con fruta glaseado)
24h
Sericaia con mermelada de ciruelas
1 Std. 15 Min
Pan sandía
3h
Bombones de chocolate vieneses
50 Min
Pasta de almendra
5 Min
Pumpkin pies (Tartaletas de calabaza)
2h