Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 2 huevos
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de azúcar
- 400 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 70 g de nueces peladas y cortadas a cuchillo en trozos irregulares
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos de 2-3 cm
- 150 - 200 g de nubes
- 8 bolas de helado de vainilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3985 kJ / 953 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 113.3 g
- Vetten
- 49.6 g
- Verzadigd vet
- 26.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 220.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5 Std.
Macarons
2 godz. 30 min
Tarta de chocolate con toffee salado
2h 40min
Tarta Dobos
2h 40min
Brownie con cheesecake de frambuesa
2h
Tarta de cappuccino
2h
Cupcakes de coco y frambuesa
2 Std. 15 Min
Bento tonkatsu (cerdo empanado)
1 Std.
Macarons de avellana
2h 20min
Cake zigzag de hojaldre con chocolate
6 Std.
Tarta Thermomix® gravedad zero
5h 30 min
Financieros de chocolate con leche y nueces pacanas
2 Std. 15 Min