Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 100 g de leche
- 150 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 500 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 15 g de aceite de oliva
Relleno de espinacas
- 20 g de zumo de limón
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de zumaque
- 1 cucharadita de salsa harissa
- 1 cucharadita de baharat (ver receta básica)
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de agua
- 600 g de hojas de espinaca frescas
- 30 g de piñones
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1324 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 9.4 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa quebrada
5 Min
Tacos de chile vegetarianos
30 Min
Crumble estilo indio
1 Std.
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1 Std.
Kimchi de verduras
48 Std.
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 Std. 10 Min
Falafel de lentejas rojas y coliflor
2 Std. 30 Min
Falafel
1 Std.
Tabulé - Líbano
2h 15min
Empanada griega de espinacas (spanakopita)
1 Std. 20 Min
Rosca de carnaval
2 Std. 10 Min
Helado de anko
10 godz. 10 min