Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1200 g di acqua
- 200 g di lenticchie verdi secche
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodori pelati, a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta tipo ditalini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2247.5 kJ / 537.5 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 9.9 g
Alternatieve recepten
Pasta e piselli
35min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Pasta e ceci (TM6)
40min
Pasta e lenticchie
50 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e speck
40min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Pasta patate e provola
55min