Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di speck a cubetti
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (0.5 cm circa)
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale
- 350 g di pasta secca corta
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 75.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Pasta patate e provola
55 Min
Pasta e piselli
35 Min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Pasta e lenticchie
50 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Pasta e patate con provola
1hod.
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min