![Ziti spezzati con ragù genovese Ziti spezzati con ragù genovese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FF71CEB5-380A-45E0-8090-2B4FE2742EAB/Derivates/db3a561e-28f2-4a79-86e3-4c7a11da837f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di cipolle a pezzi
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di manzo, preferibilmente taglio magatello, a tocchetti (1 cm)
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 480 g di pasta secca tipo ziti, spezzati
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2492.4 kJ / 595.3 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 511 mg
Alternatieve recepten
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Contorno di friarielli alla napoletana
40min
Frittatine di pasta
3h 30min
Roccocò
2 godz.
Struffoli
1h
Pastiera napoletana
15sa
Pizza di scarola
3h 30min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e provola
55 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min