Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 40 g pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- 1 pizzico di pepe
- 2 uova
-
150
g di salame napoletano a cubetti
of 150 g di prosciutto cotto a cubetti - 2 uova sode (optioneel)
- 2 cucchiai di pangrattato (20 g)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2062 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Frittatine di pasta
3 Std. 30 Min
Gattò di patate
1h 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3sa
Gattò di patate
1h 30min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1sa 40 dk
Sartù di riso
1h 25min
Pasta e patate con provola
1sa
Pasta e piselli
35 dk
Rotolo funghi e peperoni
2sa 15 dk
Casatiello sugna e pepe
2sa 30 dk
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min