Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 20 g masła
- 200 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 150 g liści rzodkiewki (z 3 pęczków), pokrojonych na kawałki
- 750 g wody
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu, mielonego
- 600 g rzodkiewek (z 3 pęczków)
- 150 g śmietany, 12% tłuszczu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 739 kJ / 176.5 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa jabłkowo-selerowa
40 Min
Zupa chrzanowa z jajkiem przepiórczym
50 Min
Zupa z rukoli
35 min
Zupa selerowo-gruszkowa
50 Min
Chłodnik pomidorowy
30min
Zupa krem z cukinii
25min
Zupa krem z selera z jabłkiem
55 min
Zupa krem z jarmużu
30min
Zupa krem ziemniaczano-szpinakowa, wytrawny flan jajeczny
45 Min
Zupa krem z zielonego ogórka
25min
Krem z młodej kalarepy z olejem koperkowym
50 Min
Zupa cukiniowa z bazylią i orzechami nerkowca
20min