Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 30 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
- 2 łyżki ziaren sezamu, białego
-
4
plastry szynki parmeńskiej, pokrojone na 4 cm kawałki
of 4 plastry szynki szwarcwaldzkiej, pokrojone na 4 cm kawałki - 20 g sosu sojowego
- 20 g octu balsamicznego
- 10 g czerwonego sosu chili
- 540 g wody
- 20 g cukru
- 240 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej, pokrojonej na 4-5 cm kawałki
- 70 - 80 g liści szczawiu, świeżych, pokrojonych na kawałki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 647.4 kJ / 154.6 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cukinia faszerowana
1 Std. 40 Min
Surowy kuskus z kalafiora (dieta raw)
20 Min
Pstrągi w papilotach z miętą i cukinią
40 dk
Chłodnik litewski
2 Std. 15 Min
Starter bananowo-kokosowy
5 Min
Smoothie z botwinki
30 Min
Sałatka szpinakowa z rabarbarem i truskawkami
20 Min
Chłodnik pomidorowy
30 Min
Sałatka z kalafiorem romanesco, gruszką i serem roquefort
25 Min
Topinambur po prowansalsku
50 Min
Sałatka z kaszą jaglaną, kalarepą, szpinakiem i gorgonzolą
45 Min
Fasolka szparagowa z ziemniakami, masło tymiankowe
50 Min