Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g siemienia lnianego brązowego, Melvit
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 15 g oleju rzepakowego
- 200 - 250 g liści szpinaku baby, świeżych
- 1 łyżeczka oregano, suszonego
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 100 g sera typu feta, pokrojonego na 1 cm kawałki
- 170 g mozzarelli, tartej
- 60 g serka kremowego, podzielonego na kawałki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2727.7 kJ / 651.5 kcal
- Eiwitten
- 43.8 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 46.3 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata ze szpinakiem na mące owsianej
50min
Pizza na spodzie z kalafiora
2 Std. 45 Min
Chipsy z siemienia lnianego z dipem z buraków
4h 50min
Wegańska gryczana pizza z konfiturą z czerwonej cebuli i brokułami
1h 55min
Pizza kalafiorowa z kiełbasą pepperoni
1 Std. 20 Min
Gryczane naleśniki z pesto, kurczakiem i warzywami gotowanymi na parze
1 Std. 10 Min
Placki szpinakowe z dipem serowo-paprykowym
40min
Chrupki z ciecierzycy
13h 45min
Mąka kokosowa
4 Std.
Naleśniki z ciecierzycy z farszem z suszonych pomidorów i rukolą
45 Min
Lasagne niskowęglowodanowa
1 godz. 30 min
Buraczano-gryczane placki z serem i słonecznikiem
2 Std.