Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Melanzani (ges. ca. 600 g), längs in 20 dünnen Scheiben (5 mm)
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Bestreuen
- 15 g Olivenöl, etwas mehr zum Beträufeln
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 260 g Kichererbsen aus der Dose (Abtropfgewicht)
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 3 Stängel Minze, frisch, Blättchen abgezupft
- 35 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 15 g Kapern, eingelegt
- 1 TL Zitronensaft
- 2 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 Eidotter
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 220 kJ / 53 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 Std.
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1h 20min
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1h 5min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50 Min
Karfiolkuchen
1h 40 min
Spinat-Pistazien-Flans
35 min
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1h 20min
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45 Min
Spinatsalat mit Rhabarber und Erdbeeren
20min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35min
Eierschwammerl-Empanadas
1h 45min