Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g orzechów włoskich, łuskanych
- 200 g czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej, pokrojonej na kawałki
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 500 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki chili, mielonego
- 300 g makaronu, suchego, typu kolanka
- 150 g sera koziego (twarogowego, typu roladka), pokruszonego
- 1 łyżka miodu, płynnego (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2498.5 kJ / 596.8 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Szybkie zapiekane gnocchi z sosem pomidorowym
30 min
Makaron jesienny z papryką i kurczakiem
40 min
Spaghetti z cytrusowym pesto
35 min
Makaron z sosem pomidorowo-bazyliowym i szynką
40 min
Gnocchi w sosie pomidorowym
30 min
Makaron w sosie pomidorowym
30 min
Farfalle z mozzarellą i oliwkami
30 min
Pasta à la Norma
50 min
Makaron z bakłażanem i pomidorami
55 min
Makaron z pesto i suszonymi pomidorami
20 min
Makaron z bakłażanem "po bolońsku"
35 min
Tagliatelle ze szpinakiem
30 min