Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 30 g oleju
- 350 g steku z polędwicy wołowej (o grubości 1,5-2 cm), bez tłuszczu, pokrojonego na ok. 2 cm kawałki
- 30 g pasty miso, jasnej
- 10 - 15 g octu ryżowego
- 10 - 15 g cukru
- 30 g wody
- 170 - 200 g liści szpinaku baby, świeżych
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1789.4 kJ / 427.4 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pomidorowy gulasz wołowy z pureé ziemniaczanym z marchewką
50 Min
Tagine z jagnięciną
50 Min
Satay z sosem orzechowym
1 godz. 55 min
Wołowina na ostro z fetą cytrynową
30min
Wieprzowina w sosie z czarnej fasoli
30min
Owoce morza w sosie pomidorowym
35 min
Sos z czerwonego wina
40 Min
Małże w mleku kokosowym i curry
1 Std. 10 Min
Wołowina w piwie po flamandzku
1 Std. 45 Min
Gulasz wołowy w ciemnym piwie
1h 40 min
Steki z polędwicy wołowej z sosem chimichurri
40 Min
Małże po marynarsku
1h 15 min