![Rhabarbersirup mit Rosmarin Rhabarbersirup mit Rosmarin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44C669D3-FF1D-4F93-8239-6DEFE1ED1BCE/Derivates/0ab0f730-ea19-4f5d-bce8-14b8b0fd0e54.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Rhabarber, rotstielig, ungeschält, in Stücken (3-4 cm), siehe Tipp und Variation
- 500 g Wasser
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Zitronensäure (siehe Tipp) (optioneel)
- 4 - 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 550 g Zucker
- Voeding
- per 1 Flasche
- Calorieën
- 1795 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Zwetschkenröster
1ч. 30 мин.
Powidl
8h
Feigensenf
55min
Fruchtiger Pfirsichessig
1h
Ribisel-Apfelessig
4ч. 20 мин.
Rhabarberkompott mit Erdbeersud
1ч. 30 мин.
Brombeer-Vanille-Sirup
2 Std. 15 Min
Bärlauchpesto
20min
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min