Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Senfkörner, gelb
-
1
TL Kubebenpfeffer, ganz
of 1 TL Pfefferkörner, bunt und 1 Pimentkorn - 100 g Apfelsaft
- 500 g frische Feigen, Stielansatz entfernt, halbiert
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL Salz, unjodiert
- 100 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1645 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pfirsich-Curry-Chutney
1h
Bärlauchpesto
20 min
Orangenmarmelade "Aperitivo"
1h
Traubengelee
1h
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Melanzani-Rotwein-Relish
1 godz. 30 min
Rhabarbersirup mit Rosmarin
2ωρ. 30 λεπτ.
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1h 5min
Kirschenchutney
1h 5min
Fruchtiger Pfirsichessig
1h
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 godz. 10 min