![Feigensenf Feigensenf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9307B5D9-055A-4570-91D9-7F08F37A84E8/Derivates/5f232b86-1e05-499d-b094-c10bec572e1e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Senfkörner, gelb
-
1
TL Kubebenpfeffer, ganz
of 1 TL Pfefferkörner, bunt und 1 Pimentkorn - 100 g Apfelsaft
- 500 g frische Feigen, Stielansatz entfernt, halbiert
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL Salz, unjodiert
- 100 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1645 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ribisel-Apfelessig
4 Std. 20 Min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 Std.
Ingwersalzpaste
30 Min
Zwiebelrelish
1 Std.
Süßer Marillensenf
55 Min
Bärlauchpesto
20 Min
Kürbis süß-sauer
1h 25min
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Orangenpaste
30 Min
Traubengelee
1 Std.
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 Min
Kirschenchutney
1 Std. 5 Min