Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio de beterraba
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 350 g beterraba s/ casca, cortada em pedaços
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 30 g açúcar mascavado escuro
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
Puré de favas
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 600 g favas descongeladas
- 10 g coentros, só as folhas
- 1 pitada de sal
- 250 g massa folhada
- Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1091.9 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 244.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de lentilhas com molho especial
4 godz. 30 min
Queijo rústico com cerveja, cominhos e paprika
Geen beoordelingen
Empadinhas de tomate e manjericão
1h 20min
Pudim de feijão com creme de abacate
1h
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1h
Falafel de milho
40min
Quiche de curgete
1h 5min
Quiche de três tomates
1h 5min
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1h 20min
Quiche de legumes e tomate cereja
1h
Mousse de aveia
8 godz.