Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio de beterraba
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 350 g beterraba s/ casca, cortada em pedaços
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 30 g açúcar mascavado escuro
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
Puré de favas
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 600 g favas descongeladas
- 10 g coentros, só as folhas
- 1 pitada de sal
- 250 g massa folhada
- Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1091.9 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 244.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caril de legumes
55min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1 Std. 20 Min
Empadão de batata-doce e lentilhas
2h 30min
Manteiga de abóbora e especiarias
25 Min
Canelones de beringela
1 Std. 5 Min
Gaspacho de tomate e melancia
5min
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6h
Assado de grão
1 Std.
Húmus de tomate e feijão-branco
5min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50min
Assado de lentilhas
2 Std. 25 Min
Caril de batata-doce
30 Min