Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g d'eau
- 20 g de levure fraîche
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1 c. à café de sel
- 500 g de farine
Garniture
- 50 g de pecorino, en dés (3 cm) (facultatif)
- 100 g de scamorza, en dés (2-3 cm)
- 50 g de vin blanc, sec
- 250 g de saucisse crue pelée et coupée en morceaux (2-3 cm)
- de farine, pour le plan de travail
- 20 d'olives vertes dénoyautées
- 1 tomate olivette, en petits dés (1 cm)
- 4 feuilles de basilic frais, lavées et essorées
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 jaune d'œuf, battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu: Soupe de topinambours, saumon en croûte avec légumes au four et trifle de pain d'épices
2h 15 min
Liqueur de mangues
Geen beoordelingen
Sbrinz râpé
5 min
Séré aux herbes
10 min
Pure Sunrise
10 min
Vermicelles
3h 15min
Focaccia à la saucisse
2j
Choco-praliné abricot
Geen beoordelingen
Tarte aux légumes
25 min
Focaccia croustillante
2j 10 menit
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55 Min
Sauce à l'ail
10 min