Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g de jambon cuit arrière en tranches, en morceaux (5 cm)
- 4 brins de persil frais, effeuillé
- 75 g de séré à la crème
- 10 g de moutarde à l'ancienne
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 1 abaisse de pâte feuilletée, (Ø 32 cm)
- 1 œuf, battu
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 723 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au thon
5min
Tresse bernoise
1u. 45min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Milanais
3 Std.
Spätzlis au fromage
1h 10min
Focaccia aux tomates
40min
Risotto alle cinque P
30 Min
Rösti bernois
40min
Papet vaudois
55 Min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Riz Casimir
45 Min