![Pizza à la farine d'épeautre Pizza à la farine d'épeautre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/103187FC-2726-4E7F-896D-6D771DB758DE/Derivates/4610CD79-44BE-456C-A6B6-A929428B424C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- huile d'olive extra vierge, pour badigeonner
- 220 g d'eau, à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) -
200
g de farine manitoba
of 200 g de farine pour pizza - 200 g de farine d'épeautre
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
Garniture
- 450 g de chicorée rouge, en lamelles
- 2 - 3 pincées de sel
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de taleggio (sans la croûte)
- 10 - 15 noix décortiquées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Séré aux herbes
10min
Bananes à la sauce coco-cannelle
30 min
Calzoni végétariens
1h 50 min
Pavé au chocolat épicé
12h
Gnocchi de pommes de terre
1h 15min
Pain aux tomates et basilic
1ч. 45 мин.
Tourte au sureau et yogourt
7 godz. 15 min
Baguette
1ч. 45 мин.
Pain complet
4h
Tranche de caramel salé
2h 40min
Tartelettes aux oignons
35 min
Tartare de légumes
25min