Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 blancs de poulet
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de boulgour
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme)
- 1 piment doux
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 2 citrons jaunes non traités
- 1 dose de pistils de safran
- 6 olives violettes
- 6 olives vertes
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1638 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Pastilla au poulet
1 godz. 10 min
Taboulé aux herbes
2h 15min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2h 50min
Minibrochettes de thon parfumé, crudités et houmous
45 min
Cristivomer, oseille, pomme et épinards
30 min
Filets de poisson blanc marinés, sauce chermoula et salade de couscous
1 godz. 45 min
Tajine de poissons au curry
55 min
Avril - Bouillon de gambas à la citronnelle
1h
Couscous de rouget aux poivrons
30 min
Fondue de lotte au curcuma
35 min
Tajine de poisson au four à la marocaine avec couscous aux dattes
1h