Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé
- 4 tomates
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sucre en poudre
- 1 filet d'huile d'olive
- 3 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 c. à café de concentré de tomate
La garniture
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 100 g de mascarpone
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1104.8 kJ / 261.8 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits cakes à la tomate farcie
40 min
Roulé de potiron
1 godz. 30 min
Champignons farcis aux pruneaux
30 min
Tomate-mozza revisitée
2u. 5min
Paniers feuilletés olive-parmesan
40 min
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2h 45min
Roulé d'épinards au chèvre frais
1 godz. 30 min
Roulé de pomme de terre au jambon de pays
55 min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1h
Roulé à la tomate et chèvre aux fines herbes
25 min
Roulé de pomme de terre au fromage
45 min
Roulé aux épinards, saumon et fromage à tartiner
50 min