Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé
- 4 tomates
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sucre en poudre
- 1 filet d'huile d'olive
- 3 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 c. à café de concentré de tomate
La garniture
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 100 g de mascarpone
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1104.8 kJ / 261.8 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2 godz. 45 min
Roulé à la tomate et chèvre aux fines herbes
25 min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55min
Roulé de pomme de terre au jambon de pays
55min
Roulé aux épinards, saumon et fromage à tartiner
50min
Champignons farcis aux pruneaux
30 min
Couronne-cake au lard fumé
1h 30min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 godz. 20 min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1h
Croque-cake
50min
Roulé aux carottes, oseille et fromage frais
1h 30min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 godz.