![Carac Carac](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f59a8c89-ec5a-4404-97eb-bd1491212bdc/Derivates/7dab7cbf-3c5a-471f-8890-bfd55e816fae.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 50 g Zucker
- 200 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 370 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Ganache
- 250 g dunkle Schokolade, in Stücken (2 cm)
- 100 g Vollrahm
Zuckerglasur und Couverture-Punkt
- 200 g Zucker
- 25 g Wasser
- 15 Tropfen Lebensmittelfarbe, grün
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2942 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nidletäfeli
2h
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.
Caramel-Glacé
9 Std.
Spicy-BBQ-Rub
5 min
Meitschibei
1h 30min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Schokoladenglace
12 Std.
Honig-Glace
17sa 45 dk
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4h 35min
Schoggistängeli-Cake
1 Std. 10 Min
Toblerone®-Mousse
3 Std. 10 Min