Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 200 g Mehl
- 1 Eigelb
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 TL Vanillezucker
Guss
- 2 Eier
- 1 Eigelb
-
200
g Vin cuit
of 200 g Birnendicksaft - 100 g Doppelrahm
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1507 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Mandel-Guetzli
40min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min
Basler Mehlsuppe
1 Std. 10 Min
Zuger Kirschtorte
4h
Mud cake
2u. 30min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3 Std. 15 Min
Bûche de Noël (Baumstamm)
2h 45min
Minestrone
45min
Thon-Dip
5 min
Osterkuchen
1 Std. 45 Min
Aprikosen-Schoggipraliné-Törtchen
24h
Haselnuss-Schoggi-Roulade
1h