Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier
- 800 g Wasser, mehr zum kalt Abschrecken
- 3 - 5 EL gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Dille, Kresse, Schnittlauch), Blättchen abgezupft
-
150
g Räucherforellenfilets, entgrätet, in Stücken
of 150 g Räucherlachs, entgrätet, in Stücken - 200 g Sauerrahm (siehe Variation)
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1123 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 495 mg
Alternatieve recepten
Lachs auf Lauch-Frischkäsebett mit heurigen Erdäpfeln
1 Std.
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45 Min
Gemüsetatar rot-grün
15 Min
Bohnen-Avocado-Salat
15 Min
Gemüseaufstrich
1 Std.
Rosemary Pink
10 Min
Kapern-Ei Aufstrich
25min
Kimchi Salat mit Resten vom Brathuhn
25min
GnGnT
20min
Hendl in Honig-Senf-Sauce mit Erdäpfel-Speck-Püree
1 Std.
Maroni Mousse au chocolat
15 Min
Thunfischaufstrich mit Avocado
10 Min