Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier
- 800 g Wasser, mehr zum kalt Abschrecken
- 3 - 5 EL gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Dille, Kresse, Schnittlauch), Blättchen abgezupft
-
150
g Räucherforellenfilets, entgrätet, in Stücken
of 150 g Räucherlachs, entgrätet, in Stücken - 200 g Sauerrahm (siehe Variation)
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1123 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 495 mg
Alternatieve recepten
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1ωρ. 10 λεπτ.
Faschierter Braten mit Zucchini, Speck und Mozzarella
1ωρ. 20 λεπτ.
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50min
Saibling mit Oliventapenade und Gurken-Kartoffel-Gemüse
50min
Gemüseaufstrich
1ωρ.
Marinierte Forellen mit Cherrytomaten und Karottenreis
1ωρ.
Flanksteak mit Krensauce und bunten Salat
5 Std.
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Frühlingsaufstrich
20min
Thunfischaufstrich mit Avocado
10min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Schnittlauchsauce
10min