Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 50 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour l'ensemble Varoma
- 400 g de tomates concassées en conserve, non égouttées
- 50 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 - 250 g de filets de plie, surgelés (2 filets. Voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 min
Brandade de cabillaud et poireau
40 min
Eglefin à la mexicaine
40 min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45 min
Merlan aux poireaux
30 min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45 min
Pâtes aux aubergines et à l'espadon
40 min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 min
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35 min