Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ramitas de perejil fresco
- 150 g de cebolla en cuartos
- 350 g de agua
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos)
- 4 huevos
- 350 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1869 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pestiños andaluces
1ωρ.
Emblanco de pescado
45min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 λεπτ.
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Papas y aceitunas negras aliñás
25 Std.
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 λεπτ.
Fideuá con caballa
30 λεπτ.
Ensaladilla de gambas
1ωρ.
Mero en amarillo
45min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 λεπτ.
Salmorejo
10 λεπτ.