Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de chirlas frescas
- 2 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones crudos enteros
- 70 g de aceite de oliva
- 600 g de agua
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo), y algo más para decorar
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1500 g de patatas
- 2 - 3 pellizcos de sal para espolvorear
- 20 g de harina
- 100 - 150 g de harina para rebozar
- 4 huevos batidos con 1 pellizco de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2486 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 57.9 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 231.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fabes con almejas
30 Min
Sopa de ajo
40 min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min
Porrusalda con bacalao
40 min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45 Min
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Cocido maragato
3h 50min
Rosquillas
30 Min
Patatas a la riojana
40 min
Tigres
1 Std.
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.