Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de chirlas frescas
- 2 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones crudos enteros
- 70 g de aceite de oliva
- 600 g de agua
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo), y algo más para decorar
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1500 g de patatas
- 2 - 3 pellizcos de sal para espolvorear
- 20 g de harina
- 100 - 150 g de harina para rebozar
- 4 huevos batidos con 1 pellizco de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2486 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 57.9 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 231.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigres
1h
Croquetas de bacalao con queso manchego
12 Std. 40 Min
Pimientos del piquillo rellenos
15 Min
Patatas a la riojana
40min
Chipirones rellenos
1h 10min
Merluza a la koskera
45 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Congrio con garbanzos a la marinera
45 Min
Pixín amariscado
3 Std. 30 Min