Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ½ TL Zucker
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 120 g Mehl
- 150 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 5 Prisen Pfeffer
- 125 g Mozzarella, abgetropft und zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2487 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50 мин.
Brotknöpfle mit Salat
1h
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1u. 25min
Schweizer Alpenmagronen
1h 30min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Frühlingstarte
1u. 40min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1h
Gnocchi alla romana
1h
Linguine in Tomatenbutter
30min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Spinat-Cannelloni
1u. 20min
Bulgur-Auflauf
1u. 20min