Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ½ TL Zucker
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 120 g Mehl
- 150 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 5 Prisen Pfeffer
- 125 g Mozzarella, abgetropft und zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2487 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1sa
Pilz-Cannelloni
1u. 35min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1sa
Gnocchi di patate
1sa 30 dk
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1h 25min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1sa 30 dk
Gnocchi alla romana
1sa
Ravioli alla napoletana
1sa
Melanzane alla Parmigiana
1u. 10min
Focaccia di Mandorla
2 godz.
Schweizer Alpenmagronen
1sa 30 dk
Aubergine-Parmaggiana
1u. 10min