Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Weißbrot, davon 75 g entrindet, in Stücken und 75 g in Stücken
- 30 g Apfelessig
- 70 g Olivenöl
- 120 g rote Spitzpaprika, in Stücken
- 200 g Tomaten, reif, geviertelt, ohne Stielansatz
- 150 g Zucchini, in Stücken
- 100 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
-
½
TL Piment d'Espelette
of ½ TL Cayenne-Pfeffer - 600 g Wasser, zimmerwarm
- 2 Eier (Kl. M), angestochen, kalt
- 12 Stängel Koriander, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g kurze Nudeln (z.B. Mezzi Rigatoni)
- 100 g Mineralwasser, still, kalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2833 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1 Std.
Aglio e Olio für Spaghetti
10 Min
Nudeln mit Pilz-Pesto
30 Min
Pasta all´arrabiata
30 Min
Farfalle mit Spargel, Bauchspeck und Safran
45 Min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25min
Tomatengnocchi mit Pesto
1 Std.
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 Min
Linguine in Tomatenbutter
30 Min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15 Min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 Min
Frische Tomaten-Pasta
25min