Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Weißbrot, davon 75 g entrindet, in Stücken und 75 g in Stücken
- 30 g Apfelessig
- 70 g Olivenöl
- 120 g rote Spitzpaprika, in Stücken
- 200 g Tomaten, reif, geviertelt, ohne Stielansatz
- 150 g Zucchini, in Stücken
- 100 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
-
½
TL Piment d'Espelette
of ½ TL Cayenne-Pfeffer - 600 g Wasser, zimmerwarm
- 2 Eier (Kl. M), angestochen, kalt
- 12 Stängel Koriander, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g kurze Nudeln (z.B. Mezzi Rigatoni)
- 100 g Mineralwasser, still, kalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2833 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine in Tomatenbutter
30min
Gnocchi Tricolore
30min
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30min
Frittierte Mini-Pizzen
2 Std.
Veggie-Ramen mit Ei
2sa 10 dk
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5min
Penne mit Artischocken, Schinken und Ricotta
45 min
Lasagne Caprese
1h
Tiroler Schlutzkrapfen (vegan)
1h 30min
Tomatengnocchi mit Pesto
1h
Pfannkuchen mit Chilifüllung
45 min
Pilzragout mit Tomatenpesto und Mini-Kartoffelklößen
1h 20 min