Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 - 2 Knoblauchzehen, frisch
- 3 TL Salz
- 2 Prisen Chiliflocken
- 300 g Garnelen, roh, geschält, ohne Kopf
- 4 EL Olivenöl
- 4 rote Spitzpaprika (à 100 g), längs eingeschnitten
- 1000 g Wasser
- 700 g mehlig kochende Kartoffeln, in Stücken
- 1 EL Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1311 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zander mit Gemüse-Kruste auf Blumenkohlpüree
40min
Shrimps-Lachs-Spieße mit Spinat-Kartoffeln
1h 15min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Lachs mit Wirsing und Kartoffeln
50min
Paprika-Tomaten-Kabeljau mit Reis
50min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45min
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40min
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40min
Fisch-Piccata
1h
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h