Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Cheddar, in Stücken
Mürbeteig
- 270 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 135 g Butter, kalt, in Stücken
- ½ TL Salz
- 70 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 240 g Eiertomaten (ca. 3-4 Tomaten), Ø 5 cm
- 30 g Olivenöl
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 TL brauner Zucker
- 1 TL Pfeffer
- 300 g Babyspinat, frisch
- 2 Knoblauchzehen
- ¾ TL Muskat, gerieben
- 200 g Ricotta
- 200 g Sahne
- 2 Eier
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2170 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 693 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Gnocchi mit Schinken-Sahne-Sauce
2 godz.
Sellerie-Cordon-Bleu
1sa
Kürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2u. 15min
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1sa 30 dk
Linsen-Moussaka
2sa 30 dk
Gemüsetarte
1sa
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1sa
Kräuterkuchen
2 godz.
Orientalische Veggie-Patties
1u. 35min
Lachs mit Spinat-Nocken und Zitronensauce
1sa
Kartoffel-Spinat-Gratin
1sa 30 dk
Blitz-Gnocchi mit Frischkäsesauce
30 Min