![Fardelejos (La Rioja) Fardelejos (La Rioja)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4f2f250b-834b-4279-a243-b2fbc08d12e5/Derivates/d3b18fba-7b60-4e66-8ced-8a74f903bc32.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 75 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón
- 3 huevos
- 200 g de almendra molida
- 20 g de harina de repostería
Montaje y terminación
- 1 lámina de masa de hojaldre
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 1 cucharada de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidades
- Calorieën
- 1030 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 18.7 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Goxua (País Vasco)
1h 35min
Raquetas de crema (Castilla y León)
3h 15min
Turrón de nata y pistachos
24sa
Turrón Cheesecake de chocolate blanco
12h 15min
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Turrón de praliné de cafe
4sa 15 dk
Roscón de rosas
4h
Orejas de carnaval
30 min
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Azúcar invertido
20 min
Roscón de Reyes
4h
Bica de Castro Caldelas
1h 20min