Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 30 g de nubes
- 20 g de azúcar
- 20 g de agua
- 50 g de azúcar glas
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
Bizcocho
- 150 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 4 huevos
- 2 cucharadas de vainilla líquida
- 2 cucharadas de ron dorado
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 60 g de mermelada de fresa
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
- 1 - 2 cucharadas de fideos de chocolate
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1461 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 227.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1h 50 min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15 min
Brazos de chocolate y praliné
3h
Crema pastelera
10 min
Rosquillas glaseadas
1h
Buñuelos con crema de azafrán
40min
Rosquillas
30min
Rosquillas glaseadas con caramelo
5h
Estrella brioche nevada
3 Std. 10 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35 min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Brazo de gitano
3h