Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gouda, in Stücken
- 800 g Blumenkohlröschen
- 100 g Erbsen, TK
- 200 g Schinken, gekocht, in Würfeln (1 cm)
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Wasser
- 100 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1758 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkohl-Risotto
50 Min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 dk
Hack-Kürbis-Auflauf
1 godz. 20 min
Sauerkraut-Risotto
40 dk
Möhren-Tomaten-Risotto mit Tatar
40 dk
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 dk
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 dk
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Herzhafter Käsekuchen mit Brät
1h 35min
Apfel-Risotto mit gekochtem Schinken
30 Min
Gemüse-Frittata
40 dk
Möhren-Kohlrabi-Risotto
25 Min