Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
- 10 g Öl
- 200 g Wirsing, in Streifen (1 cm)
- 160 g Linguine
- 100 g Milch
- 120 g Frischkäse
- 150 g gekochter Schinken, in Streifen (5 mm)
- 10 g Zitronensaft
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2902 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Schinken-Porree-Sauce
30 Min
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50 Min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35 Min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40min
Wirsing italienisch mit Bandnudeln
50 Min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 Std.
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1 Std.
Wirsing-Pasta
1 Std.
Spitzkohl-Schupfnudeln
30 Min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 Min