Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Spaghetti
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 1 EL Mehl
- 50 g Weißwein, trocken
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 45 g frischer Meerrettich, gerieben
- 300 g Katenschinken, gewürfelt
- 250 g Porree, in dünnen Ringen
- 200 g Crème fraîche
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 16036 kJ / 3830 kcal
- Eiwitten
- 157 g
- Koolhydraten
- 378 g
- Vetten
- 174 g
- Vezels
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1h 10min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1 Std.
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Pilzragout mit Spätzle
30 Min
Gurken-Dill-Sauce zu Dinkelnudeln
30 Min
Porree-Kartoffel-Auflauf
1 Std. 30 Min
Porree-Schinken-Auflauf
1小时 20 分钟
Schinken-Porree-Sauce
30 Min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Spaghetti mit Senfsauce und Lachs
20 Min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40 Min
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45 Min