![Spaghetti mit Porree-Meerrettich-Sauce Spaghetti mit Porree-Meerrettich-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EA42F120-717A-4FB2-91BE-DD559845B80D/Derivates/1ca2cce0-3ff1-489c-8fa3-00a95eb4a9c4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Spaghetti
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 1 EL Mehl
- 50 g Weißwein, trocken
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 45 g frischer Meerrettich, gerieben
- 300 g Katenschinken, gewürfelt
- 250 g Porree, in dünnen Ringen
- 200 g Crème fraîche
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 16036 kJ / 3830 kcal
- Eiwitten
- 157 g
- Koolhydraten
- 378 g
- Vetten
- 174 g
- Vezels
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti mit Senfsauce und Lachs
20min
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
45min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40min
Gurken-Dill-Sauce zu Dinkelnudeln
30min
Spargel-Blumenkohl-Nudeln
45min
Saure Kartoffelrädle
1 godz. 5 min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Schinken-Porree-Sauce
30min
Linguine mit Blumenkohl und Avocado-Schmand-Sauce
40min
Pilzragout mit Spätzle
30min