Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Kümmel
- 500 g Kartoffeln, festkochend
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 10 g Mehl
- 70 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Nelken
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Fleischwurst, in Scheiben, in Streifen (5 mm)
- 10 g Essig
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2614 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1 Std.
Schupfnudeln mit Sauerkraut
50 min
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Weißwurstsalat
30min
Gaisburger Marsch
1j 10 menit
Schwäbische Pfitzauf
40min
Linsen, Spätzle und Würstchen
45min
Ofenschlupfer
1h 5min
Semmelschmarrn
1 Std.
Spaghetti mit Porree-Meerrettich-Sauce
35min
Geröstete Grießsuppe
20 min
Schwäbische Lasagne
45min