Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de queso parmesano
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 35 g de aceite
- 40 g de tallos de apio (en rodajas finas)
- 100 g de bulbo de hinojo (en juliana)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 300 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco
- 850 g de agua
- 150 g de habas congeladas baby
- 1 pastilla de caldo de ave
- 200 g de gambas crudas peladas
- 25 g de zumo de limón recién exprimido (de ½ limón)
- 20 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1351.8 kJ / 323.5 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 42.7 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor con bechamel
55min
Risotto con espárragos y chirlas
45 Min
Risotto integral de espárragos y puerros
1 Std.
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 Std. 15 Min
Dip de alubias blancas con chips de chía y quinoa
40 min
Risotto con alcachofas y huevas ahumadas
25 min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Risotto de quinoa con setas y champiñones
40 min
Espelta estilo risotto con verduras
1 Std.
Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón
1 Std.
Risotto de queso azul y espinacas
20min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 min