Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à gnocchi
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 pincée sel
- 1000 g de chair de potiron, coupée en tranches (2-3 mm)
- 10 g de beurre doux
- 1 brin de romarin frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de farine de blé
- 2 blancs d'œufs
La cuisson des gnocchi
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 5 brins de ciboulette fraîche, hachés
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 brin de romarin frais
- eau, pour cuire les gnocchi
- sel, pour cuire les gnocchi
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchis
45min
Gnocchis de patate douce
40min
Gnocchis poêlés aux herbes
1h 20min
Lasagne au potiron et chèvre frais
1h
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Soufflés de topinambours
55min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1 Std. 5 Min
Gnocchis de butternut
1 Std. 35 Min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20min
Soufflé de potiron aux épices douces
1h
Gnocchi aux épinards
1 Std. 5 Min