Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de graines de couscous fines
- 2 c. à café rase de sel
- 300 g d'eau froide
- 200 g d'oignons (2) en quartiers
- 40 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en dés
- 750 g d'eau
- 2 pincées de poivre moulu
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés, coupés en quatre
- 200 g de petits pois surgelés
- 40 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2412 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Cornes de gazelle
1 Std.
Espadon, écrasé de pommes de terre
45 Min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Papillotes marocaines
1h 10min
Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes
3 Std. 30 Min
Couscous de légumes au lapin
1 Std.
Aubergines farcies à l'orientale
1h 15min
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1h 5min
Couscous d'agneau express
55min
Couscous marocain
50 Min
Poulet et riz aux sept-épices
35 Min
Tajine de veau aux amandes
1h 15min