![Gnocchi de pois chiches à la bolognaise Gnocchi de pois chiches à la bolognaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/30C38089-50AE-42BE-80ED-F88B55AF3607/Derivates/1c3e417a-9a60-4480-b2fe-bfad8e071fbd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 800 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en rondelles (2-3 mm)
- 200 g de farine de pois chiche, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de fécule de maïs
- 1 œuf
- eau, pour la cuisson des gnocchi
- sel, pour la cuisson des gnocchi
- 1 boîte de sauce bolognaise en conserve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2791 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 37.3 g
- Koolhydraten
- 88.7 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Cakes salés à l'okara d'amande
12klst 45 min
Millas
1hod.
Fricadelles véganes aux pois verts
20 Min
Pain de campagne
2 Std.
Gnocchi aux orties
1hod. 15min
Focaccia à la crescenza
1hod. 45min
Blinis sans gluten
2 Std.
Hamburger sans gluten
1 godz. 30 min
Falafels
24 Std.
Boulettes d'agneau aux herbes
40min
Polenta aux olives
45 Min