Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de gingembre frais, émincé finement
- 1 oignon nouveau, coupé en rondelles fines
- 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (env. 500 g)
- 600 g d'eau
- 1 gousse d'ail, émincée grossièrement
- 3 c. à soupe d'huile de piment (voir "Conseil(s)")
- 20 g de sauce de soja
- 10 g de vinaigre de riz
- 1 c. à café de sucre glace maison
- ½ c. à café de piment séché en flocons (voir "Conseil(s)")
- 30 g de mirin
- 2 branches de coriandre fraîche, ciselées grossièrement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1125 kJ / 270.2 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ailerons de poulet marinés
1 Std. 30 Min
Poulet gingembre-citron
1h 5min
Marmite de poulet et légumes d'automne
1 Std. 40 Min
Curry de poulet du Mozambique
45min
Poulet à l'huile de sésame, sauce de soja et vin de riz
45min
Timbales vapeur de riz gluant au porc
2 godz. 35 min
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9 godz. 15 min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Mafé de poulet
1 Std.
Poulet au basilic
2h 30min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Poulet et riz aux sept-épices
35 Min