Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Crema al cioccolato e caffè
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- ½ cucchiaino di caffè solubile
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Glassa di zucchero
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1428 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frosted carrot cake
1h 25min
Cupcake Cappuccino
50min
Cotton Japanese cheesecake
2 Std.
Glassa al burro
5min
Crêpes al limone con mascarpone e lamponi
35 Min
Budino ai 3 colori
8 Std.
Éclair come un Paris-Brest
5 godz.
Éclair alla crema di limone
4ωρ.
Torta alla birra stout
3h 40 min
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Pancake alla vaniglia e cannella
35 Min
Frollini classici al burro
50min