Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Pralinato di mandorle e nocciole
- 90 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 65 g di nocciole sgusciate non pelate
- 65 g di mandorle, sgusciate e non pelate
Crema mousseline
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 20 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a temperatura ambiente e a tocchetti
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1361 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Gelato al caramello salato
8h 25min
Crema mousseline
1h
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Mini éclair ai lamponi
3h
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 godz.
Dacquoise ai lamponi
3h
Éclaires al cioccolato
4sa 50 dk
Ventaglietti ricoperti
2h 40min
Macarons alla fragola
Keine Bewertungen
Pavlova
2h 45 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min