![Éclair come un Paris-Brest Éclair come un Paris-Brest](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/12480B0F-92A9-4C67-8726-84F5DA00D303/Derivates/3652620a-a7fc-4b02-babf-6229ed9d6191.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Pralinato di mandorle e nocciole
- 90 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 65 g di nocciole sgusciate non pelate
- 65 g di mandorle, sgusciate e non pelate
Crema mousseline
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 20 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a temperatura ambiente e a tocchetti
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1361 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ganache al cioccolato bianco
12sa 20 dk
Paris Brest
3h 30min
Red velvet cake
1h 15 min
Baklava
1h 30min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Mini éclair ai lamponi
3h
Pasta Choux
2h
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Dacquoise ai lamponi
3h
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25h 20 min