Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Pralinato di mandorle e nocciole
- 90 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 65 g di nocciole sgusciate non pelate
- 65 g di mandorle, sgusciate e non pelate
Crema mousseline
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 20 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a temperatura ambiente e a tocchetti
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1361 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red velvet cake
1h 15min
Crema mousseline
1h
Torta ai frutti esotici
8 Std. 10 Min
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Éclair con caramello al burro salato
19小时
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Cioccolato temperato
15min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min